Project Description

University of Connecticut Student Recreation Centre

Petrarch Panels Project University of Connecticut
Petrarch Panels Project University of Connecticut
Petrarch Panels Project University of Connecticut
Petrarch Panels Project University of Connecticut
Project Location
Architect
General Contractor
Product Details
Notes
445 Whitney Rd. Extension, Storrs CT
JCJ Architects & Mood Nolan
Greenwood Industries
Petrarch Panels Dover Smooth Matt

This 200,000+ sf University of Connecticut Recreation Centre replaced the old 25,000 square foot Rec Centre. The new Rec Centre includes activity spaces for cardiovascular and strength training facilities, racquetball courts, basketball courts, a running track, multipurpose sports areas, and an aquatics centre; swimming pool, sauna, and whirlpool; a wellness centre, 57’ climbing/bouldering wall, indoor and outdoor spaces for club sports, and flexible spaces for events and activities for use by the students and the UCONN community.

The Student Recreation Centre has been recognised as an Outstanding Facility of Merit in the 2021 NIRSA Awards.